Na rozlúčku


Na úvod trochu menší úlet. Ďakujem Abinke za jej kreativitu. (Vyznačené slová sú názvy skladieb podľa poradia z CD od kapucína FELICEho, ktoré som dostal od Abi a Giacoma).

Felix,
tak už to máš SPOČÍTANÉ :) už sa blíži slávnostný odlet do Belgicka. Keď vzlietneš, nadýchneš sa a zacítiš TAJOMSTVO DRUHÉHO DYCHU. Budeš vysoko a neviem, ako to vtedy funguje, no vraj sa kvôli vyrovnávaniu tlaku má žuvať žuvačka. Potom nám povieš. TY SI TO, koho si Pán povolal – k mnohým veciam, aj k tejto študijnej ceste, ktorá ti myslím dá oveľa viac, ako len štúdium a vedomosti.
Začína sa písať NOVÝ PRÍBEH v tvojom živote. Teraz môžeš ČAKAŤ, čo to všetko prinesie. No a dúfam, že pekne pristanete, NEPADAJTE. A otvorí sa EFFETHA brána Leuvenu. :)
Felix už bude v HRE a možno si niekde povie, že ŽIVOT NIE JE HOLLYWOOD. Možno budú sem – tam PRŠAŤ AJ SLZY. No vtedy nás Pán pozýva do svojej pokojnej ZÁRADY, aby sme sa stíšili v jeho náručí.
TAK CHOĎ. Nech rastie tvoja TÚŽBA po ňom, po Jeho prítomnosti každým dňom. Tak už to máš SPOČÍTANÉ :) ale ak je všetko v Bohu, tak je to dobré.
A ešte kúsok LITÁNIÍ: sv. Felix, oroduj za nás a za Felixa, sv. František, oroduj za Felixa :)

PS: Ďakujem za povolenie zverejniť tento unikát. :) a tiež ďakujem všetkým, ktorí ma podporujú. BVZ +

Komentáre